Over NOUVEAU

Ben je op zoek naar een leuke en gezellige kapsalon in Assen? 

Dan ben je bij Kapsalon NOUVEAU aan het juiste adres. 

Wij streven altijd naar een persoonlijke aanpak en dat jij, als klant, de deur uitstapt met een kapsel waar je van gehoopt had. We kijken altijd naar het totaalplaatje, waarbij we inschatten wat goed bij jouw gezicht past. We geven hier graag passend advies bij. 

Bij Kapsalon NOUVEAU vinden we het belangrijk om in te spelen op jouw behoeftes: ben je toe aan een ‘me time’ momentje of vind je het leuk om gezellig te kletsen? Onze salon biedt de faciliteiten voor beide. De sfeer, de muziek, een heerlijk kopje koffie en een leuk magazine maken dat jij je even in een oase van rust waant. 

Dat iemand met jouw haar bezig gaat, kan best spannend zijn, dat begrijpen we. Daarom is het mogelijk om altijd door jouw vaste kapper geknipt te worden. Dit kun je heel makkelijk aangeven tijdens het maken van je afspraak. 

Onze medewerkers

Kapsalon NOUVEAU bestaat uit een hecht team met een passie voor alles wat met haren te maken heeft. Alle kapsters zijn all round opgeleid, dit betekent dat iedereen alle benodigde kennis en expertise heeft om jouw wensen tot realiteit te brengen. Toch heeft elke kapster weer andere specialismes en favoriete bezigheden. Hier lees je iets meer over ons fantastische team.

SENIORHAIRSTYLIST COLORIST – VISAGISTE – BARBER – BRUIDSSTYLISTE

Iedereen is anders en dat maakt dit vak zo leuk! Ik kan mijn creativiteit kwijt bij mijn klanten en ik vind het belangrijk om samen te kijken naar een passend kapsel. Ik geef daar een advies bij die bij jouw wensen aansluit. Een mooie coupe creëren met mooie kleuringen die het beste passen bij je huidskleur. Naast een prachtig kapsel maken vind ik styling ook belangrijk. Ik geef graag product- en styling tips voor een mooie langhoudende look! Op woensdag en donderdag ben ik aanwezig.

Tot snel! Verander én blijf jezelf.

Hallo, ik ben Wendy en werk bijna 30 jaar in het kappersvak.

Ik hou ontzettend van de afwisseling die mijn mijn beroep met zich mee brengt. Het geeft mij elke dag een enorm voldaan gevoel als een klant tevreden en met een mooi verzorgd kapsel deur uitstapt.

Ik ben 5 dagen per week in de salon aanwezig.

Hoi! Ik ben Rebecca en werk sinds 2012 met veel plezier bij Nouveau.

Het meest blij word ik van full head folies zetten of een andere manier van technisch kleuren, frisse koppies knippen en een gezellig gesprek!

Naast mijn fulltime baan ben ik gek op sporten en leuke dingen doen met familie en vrienden. Altijd druk bezig dus!

Hallo allemaal, ik ben Amanda, 38 jaar oud en woon samen met mijn man & onze twee dochters in Assen. Al ruim 20 jaar ben ik werkzaam in het kappersvak, en iedere dag weer vind ik het weer een leuke uitdaging om aan alle wensen te voldoen van onze klanten en eventueel daar waar nodig te adviseren. In mijn vrije tijd hou ik mij graag bezig met onze dochters, mode & interieur. Ons interieur thuis verandert regelmatig van stijl en dat is ook zo leuk aan het kappersvak, ieder jaar, ieder jaargetijde is er weer een andere stijl in de mode. En hoe leuk is het dan om mijn werk ook toe te kunnen passen in mijn hobby’s.

Hoi hoi, ik ben Conchita en ben sinds 2021 werkzaam in het kappersvak.

Ik vind het leuk en gezellig om met iedereen te kletsen. Ik vind het belangrijk dat iedereen met een goed gevoel én natuurlijk met een mooie coupe de deur uit gaat.

Ik ben aanwezig op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag.

Reviews

Ik ben voor het eerst bij kapsalon Nouveau geweest om mijn haar te laten knippen en ben super blij met het resultaat. Vakkundig geknipt, fijn personeel en een goede sfeer.
Jullie hebben er een vaste klant bij !

Peg v S.

Ik ben fan. Ik word altijd super geholpen bij Nouveau. Er werkt een leuk team en ik ben er niet bang dat ze m’n haar verpesten. Ik ga niet naar de kapper om maar even m’n puntjes bij te laten knippen, dus ben blij dat ze ook wat meer durven. Aanrader!

Lotte van V.

Ik ga hier elke 2 maanden naar de kapper en elke keer weer elke kapper precies wie je bent en wat goed is voor je haar! Ik geniet van de leuke gesprekken die we hebben en hoe persoonlijk het is! Er wordt goed en verzorgend omgegaan met je haar!

Daniel de J.